TJ HC Tesla

Stanovisko k odloženému utkání Karviná - Litvínov

Vydáno: 21. 02. 2012 20:00

ALKŽH, KŽH ČSLH – řídícímu soutěže ligy žen panu Petru Wadowskému

V návaznosti na náš telefonický rozhovor uskutečněný dne 12.2.2012 v 11:00 hodin, Vám zasíláme naše stanovisko k odloženému utkání:

Bohužel jsme se až různými cestami, jež nejsou oficiální (a měly by přitom být), dozvěděli o neodehraném a odloženém utkání Karviná – Litvínov (11.2.2012), s tím, že nový termín je, se souhlasem ČSLH STK a Vámi, jako řídícím soutěže ligy žen, přeložen na 4.3.2012, což, dle našeho názoru, není přijatelné, neboť nadstavbová část končí 26.2.2012 (pokud se odložený zápas neodehraje do 26.2.2012).

Žádáme Vás proto o prošetření celé kauzy, neboť se dle nás jedná o spekulaci, zvláště vůči našemu klubu, tj. HC TJ Tesla Pardubice, a v neposlední řadě odložené utkání zmanipulovat, popřípadě na základě našeho výsledku ve Vsetíně, tedy 25.2.2012, již výše uvedené utkání neodehrát a ušetřit vysoké náklady na dopravu i přes uloženou pokutu (viz. Beroun sezóna 2010 – 2011).

Rovněž žádáme o prošetření, které hráčky HC Litvínov byly nemocné a které zároveň v daný termín hrály za jiné chlapecké oddíly. Máme indicie, že tomu tak bylo.

Toto jednání, výše uvedených klubů, považujeme za vysoce nesportovní a nemorální.

Náš klub byl rovněž v tuto dobu výrazně oslaben o hráčky základní sestavy, a přesto jsme obě utkání odehráli, i když jsme věděli, že oba zápasy budou velmi těžké.

 S pozdravem fair play za HC TJ Tesla Pardubice

 Miroslav Klusoň – předseda oddílu

 Ing. Jacko Josef – místopředseda oddílu

Autor: Miroslav Klusoň

Události